ПроектиМедииКонтактиОперативна програма "ТРАНСПОРТ" 2007-2013

Начало / Новини

Отворени са ценовите оферти за изпълнение на жп проекта Септември - Пловдив

14 април 2011 A+AA-

На 12.04.2011 г., в 10,00 ч., в сградата на ДП „НКЖИ", в присъствието представители на участниците в търга, представители на медиите и неправителствени организации бяха отворени ценовите предложения на допуснатите кандидати за жп проекта Септември-Пловдив, който се финансира от Кохезионния фонд на Европейския съюз чрез Оперативна програма „Транспорт" по Приоритетна ос 1 "Развитие на железопътната инфраструктура по Транс-европейските и основните национални транспортни оси".
Председателят на комисията Златин Крумов - зам. генерален директор на ДП „НКЖИ", обяви имената на 19 кандидати и техните ценовите оферти (виж приложеният файл). Избраният изпълнител ще бъде оповестен най-късно до 10 май т.г.
Предвижда се изпълнителят да реализира договорът за три години. След осъществяването му ще се постигнат скорости от 160 км/ч, по-голяма комфортност и сигурност за пътниците, както и оперативна съвместимост на железопътната инфраструктура в ЕС.  

Имената на фирмите и  ценовите оферти са в прикачения файл. Цените са без ДДС.

pdf.gifCenovi_oferti_Septemvri_Plovdiv.pdf (192.48 KB)

YouTube icon Instagram icon google plus icon

Новини

НОВА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА НА ОПТТИ +

13 март 2019

Нова интернет страница на ОПТТИ https://www.eufunds.bg/bg/optti

От началото на 2019 г. актуалната информация за Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" (ОПТТИ) се публикува в под-сайт Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" на Единния информационен портал на европейските структурни и инвестиционни фондове www.eufunds.bg.

В следващия програмен период с европейско финансиране метрото ще свърже центъра с кварталите Левски и Слатина +

19 декември 2018

Днес беше проведена инспекция на две от бъдещите метростанции от Етап I на Линия 3 на метрото в София – метростанция „Бул. „България“ и метростанция „Красно село“, и участъка между тях. Това е първият участък от Етап...

Лот 3.3. на АМ „Струма“ между Кресна и Сандански беше открит предсрочно +

17 декември 2018

Днес официално бе открит Лот 3.3 на АМ „Струма“ между Кресна и Сандански. Участъкът е с обща дължина 23,6 км и е част от проект „Автомагистрала „Струма” – Лот 3.1, Лот 3.3 и тунел Железница“ С...