ПроектиМедииКонтактиОперативна програма "ТРАНСПОРТ" 2007-2013

Начало / Новини

Приключи първият етап от конкурса за лого и слоган на ОП „Транспорт” 2007-2013 г.

30 януари 2008 A+AA-

1_P1316548.JPGРезултатите от приключилия първи етап на конкурса за лого и слоган на Оперативна програма „Транспорт" ще бъдат обявени утре, 31 януари 2008 г., в 10.00 часа в Пресклуб „София Прес", ул. Славянска" № 29, етаж 7.

Селектираните на първия етап предложения ще бъдат представени от заместник-министъра на транспорта Весела Господинова и директора на дирекция „Координация на програми и проекти" Нели Йорданова.

Конкурсът стартира на 6 декември 2007 г., с награден фонд от 10 000 лв. Независима комисия, включваща представители на средствата за масова информация и утвърдени имена в областта на изобразителното изкуство, разгледа постъпилите до 10 януари 2008 г. проекти. Журито селектира три предложения за лого и три предложения за слоган, които отговарят на изискванията, заложени в регламента на конкурса.

На втория етап от конкурса комисия, съставена от представители на Министерството на транспорта, ще класира селектираните предложения съответно на първо, втори и трето място. Регламентът предвижда и награда на публиката. Всеки гражданин има възможност да направи своя избор чрез гласуване на интернет страницата http://www.mt.government.bg/, което ще стартира от 1 февруари 2008 г.

Конкурсът се провежда под патронажа на министъра на транспорта Петър Мутафчиев.

Инициативата се финансира от приоритетна ос „Техническа помощ" на ОП „Транспорт" 2007-2013 г. със средства от Европейския фонд за регионално развитие.

YouTube icon Instagram icon google plus icon

Новини

НОВА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА НА ОПТТИ +

13 март 2019

Нова интернет страница на ОПТТИ https://www.eufunds.bg/bg/optti

От началото на 2019 г. актуалната информация за Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" (ОПТТИ) се публикува в под-сайт Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" на Единния информационен портал на европейските структурни и инвестиционни фондове www.eufunds.bg.

В следващия програмен период с европейско финансиране метрото ще свърже центъра с кварталите Левски и Слатина +

19 декември 2018

Днес беше проведена инспекция на две от бъдещите метростанции от Етап I на Линия 3 на метрото в София – метростанция „Бул. „България“ и метростанция „Красно село“, и участъка между тях. Това е първият участък от Етап...

Лот 3.3. на АМ „Струма“ между Кресна и Сандански беше открит предсрочно +

17 декември 2018

Днес официално бе открит Лот 3.3 на АМ „Струма“ между Кресна и Сандански. Участъкът е с обща дължина 23,6 км и е част от проект „Автомагистрала „Струма” – Лот 3.1, Лот 3.3 и тунел Железница“ С...