ПроектиМедииКонтактиОперативна програма "ТРАНСПОРТ" 2007-2013

Начало / Новини

Удължен е срокът за получаване на оферти за „Създаване на речна информационна система в българската част на р. Дунав”

3 декември 2009 A+AA-

С решение № РД-09-55 на Генералния директор на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура" от 3 декември 2009 г. се удължава срокът за представяне на оферти по тръжна процедура за избор на изпълнител за обществена поръчка с предмет „Създаване на речна информационна система в българската част на р.Дунав".

Новият срок за получаване на оферти за участие в процедурата е 17.00 ч. на 19 декември 2009 г.

Офертите ще бъдат отворени на 21 декември 2009 г. от 11 ч. в сградата на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура".

Решението можете да видите оттук.

YouTube icon Instagram icon google plus icon

Новини

НОВА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА НА ОПТТИ +

13 март 2019

Нова интернет страница на ОПТТИ https://www.eufunds.bg/bg/optti

От началото на 2019 г. актуалната информация за Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" (ОПТТИ) се публикува в под-сайт Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" на Единния информационен портал на европейските структурни и инвестиционни фондове www.eufunds.bg.

В следващия програмен период с европейско финансиране метрото ще свърже центъра с кварталите Левски и Слатина +

19 декември 2018

Днес беше проведена инспекция на две от бъдещите метростанции от Етап I на Линия 3 на метрото в София – метростанция „Бул. „България“ и метростанция „Красно село“, и участъка между тях. Това е първият участък от Етап...

Лот 3.3. на АМ „Струма“ между Кресна и Сандански беше открит предсрочно +

17 декември 2018

Днес официално бе открит Лот 3.3 на АМ „Струма“ между Кресна и Сандански. Участъкът е с обща дължина 23,6 км и е част от проект „Автомагистрала „Струма” – Лот 3.1, Лот 3.3 и тунел Железница“ С...