ПроектиМедииКонтактиОперативна програма "ТРАНСПОРТ" 2007-2013

Начало / Новини

Оперативна програма „Транспорт” ще бъде представена на конференция „Инфраструктурни проекти – Пътища, България 2009”

23 март 2009 A+AA-

Оперативна програма „Транспорт" ще бъде представена на конференция „Инфраструктурни проекти - Пътища, България 2009", която ще се проведе на 24.03.2009 г. от 10.00 часа в х-л „Шератон". Организатор на събитието е вестник „Строителството и градът" с партньорството на  Министерството на транспорта, Национална агенция „Пътна инфраструктура" и Камара на строителите в България.

В конференцията ще участват заместник-министърът на транспорта Весела Господинова и ръководителят на Управляващия орган на Оперативна програма „Транспорт" Нели Йорданова.

YouTube icon Instagram icon google plus icon

Новини

НОВА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА НА ОПТТИ +

13 март 2019

Нова интернет страница на ОПТТИ https://www.eufunds.bg/bg/optti

От началото на 2019 г. актуалната информация за Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" (ОПТТИ) се публикува в под-сайт Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" на Единния информационен портал на европейските структурни и инвестиционни фондове www.eufunds.bg.

В следващия програмен период с европейско финансиране метрото ще свърже центъра с кварталите Левски и Слатина +

19 декември 2018

Днес беше проведена инспекция на две от бъдещите метростанции от Етап I на Линия 3 на метрото в София – метростанция „Бул. „България“ и метростанция „Красно село“, и участъка между тях. Това е първият участък от Етап...

Лот 3.3. на АМ „Струма“ между Кресна и Сандански беше открит предсрочно +

17 декември 2018

Днес официално бе открит Лот 3.3 на АМ „Струма“ между Кресна и Сандански. Участъкът е с обща дължина 23,6 км и е част от проект „Автомагистрала „Струма” – Лот 3.1, Лот 3.3 и тунел Железница“ С...