ПроектиМедииКонтактиОперативна програма "ТРАНСПОРТ" 2007-2013

Начало / Новини

Във Видин ще се проведе семинар за представяне на ОП „Транспорт”

11 ноември 2008 A+AA-
Управляващият орган на Оперативна програма „Транспорт" 2007-2013 г. организира във Видин семинар за представителите на регионалните и местни власти и медиите в Северозападния район за планиране. Събитието ще се проведе на 13 ноември (четвъртък) 2008 г. от 10 ч. в регионалния пресклуб на БТА.

Семинарът ще бъде открит от Ръководителя на Управляващия орган на Оперативна програма „Транспорт" г-жа Нели Йорданова. Участниците ще бъдат запознати с целите, приоритетите и основните проекти, финансирани по програмата, както и с развитието на железопътната инфраструктура по Транс-европейските и основните национални транспортни оси. Акцент в представянето ще бъде проектът за техническа помощ за извършване на предпроектно проучване и подготовка на идеен проект за модернизацията на железопътната линия Видин - София, финансиран по програма ИСПА на ЕС.

 

YouTube icon Instagram icon google plus icon

Новини

НОВА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА НА ОПТТИ +

13 март 2019

Нова интернет страница на ОПТТИ https://www.eufunds.bg/bg/optti

От началото на 2019 г. актуалната информация за Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" (ОПТТИ) се публикува в под-сайт Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" на Единния информационен портал на европейските структурни и инвестиционни фондове www.eufunds.bg.

В следващия програмен период с европейско финансиране метрото ще свърже центъра с кварталите Левски и Слатина +

19 декември 2018

Днес беше проведена инспекция на две от бъдещите метростанции от Етап I на Линия 3 на метрото в София – метростанция „Бул. „България“ и метростанция „Красно село“, и участъка между тях. Това е първият участък от Етап...

Лот 3.3. на АМ „Струма“ между Кресна и Сандански беше открит предсрочно +

17 декември 2018

Днес официално бе открит Лот 3.3 на АМ „Струма“ между Кресна и Сандански. Участъкът е с обща дължина 23,6 км и е част от проект „Автомагистрала „Струма” – Лот 3.1, Лот 3.3 и тунел Железница“ С...