Начало / Новини

Министър Московски ще участва в провеждането на първа копка на ЛОТ 1 от АМ „Струма”

30 септември 2011 A+AA-

Утре, 01.10.2011 г., министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията и Ръководител на Управляващия орган на Оперативна програма „Транспорт" Ивайло Московски, ще вземе участие в церемонията за стартиране на ЛОТ 1 на АМ „Струма".
Проектът за изграждане на ЛОТ 1 на АМ „Струма" ще бъде съфинансиран от Кохезионния фонд на ЕС чрез
Оперативна програма "Транспорт" 2007- 2013 г. по приоритетна ос 2 "Развитие на пътната инфраструктура по Транс-европейските и основните национални транспортни оси". 

Началото на церемонията е в 12.30 ч. на км 305+220 на АМ „Струма", преди Долна Диканя от гр. София.

YouTube icon Instagram icon google plus icon

Новини

НОВА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА НА ОПТТИ +

13 март 2019

Нова интернет страница на ОПТТИ https://www.eufunds.bg/bg/optti

От началото на 2019 г. актуалната информация за Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" (ОПТТИ) се публикува в под-сайт Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" на Единния информационен портал на европейските структурни и инвестиционни фондове www.eufunds.bg.

В следващия програмен период с европейско финансиране метрото ще свърже центъра с кварталите Левски и Слатина +

19 декември 2018

Днес беше проведена инспекция на две от бъдещите метростанции от Етап I на Линия 3 на метрото в София – метростанция „Бул. „България“ и метростанция „Красно село“, и участъка между тях. Това е първият участък от Етап...

Лот 3.3. на АМ „Струма“ между Кресна и Сандански беше открит предсрочно +

17 декември 2018

Днес официално бе открит Лот 3.3 на АМ „Струма“ между Кресна и Сандански. Участъкът е с обща дължина 23,6 км и е част от проект „Автомагистрала „Струма” – Лот 3.1, Лот 3.3 и тунел Железница“ С...