Начало / Новини

Утре отварят офертите за строителния надзор на Лот 2 на АМ „Тракия”

4 март 2010 A+AA-

На 5 март 2010 г. от 12.30 ч. в сградата на Агенция „Пътна инфраструктура" (бул. „Македония" № 3, ет. 7 стая 702) ще бъдат отворени получените оферти за обществена поръчка с предмет „Определяне на изпълнител на консултантска услуга във връзка с изпълнението на: Допълнително проектиране и строителството на обект: Автомагистрала "Тракия" /А-4/ "Оризово - Бургас", участък: Лот 2 "Стара Загора - Нова Загора", от км 210+100 до км 241+900".

Срокът за подаване на офертите изтече  в 11.00 часа днес.

Тръжната процедура е част от проект „Доизграждане на автомагистрала „Тракия", предвиден за финансиране от Кохезионния фонд на Европейския съюз чрез приоритетна ос ІІ „Развитие на пътната инфраструктура по Транс-европейските и основните национални транспортни оси" на Оперативна програма „Транспорт" 2007-2013 г.

YouTube icon Instagram icon google plus icon

Новини

НОВА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА НА ОПТТИ +

13 март 2019

Нова интернет страница на ОПТТИ https://www.eufunds.bg/bg/optti

От началото на 2019 г. актуалната информация за Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" (ОПТТИ) се публикува в под-сайт Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" на Единния информационен портал на европейските структурни и инвестиционни фондове www.eufunds.bg.

В следващия програмен период с европейско финансиране метрото ще свърже центъра с кварталите Левски и Слатина +

19 декември 2018

Днес беше проведена инспекция на две от бъдещите метростанции от Етап I на Линия 3 на метрото в София – метростанция „Бул. „България“ и метростанция „Красно село“, и участъка между тях. Това е първият участък от Етап...

Лот 3.3. на АМ „Струма“ между Кресна и Сандански беше открит предсрочно +

17 декември 2018

Днес официално бе открит Лот 3.3 на АМ „Струма“ между Кресна и Сандански. Участъкът е с обща дължина 23,6 км и е част от проект „Автомагистрала „Струма” – Лот 3.1, Лот 3.3 и тунел Железница“ С...