Начало / Новини

Утре отварят ценовите оферти за строителството на Лот 2 на АМ „Тракия”

4 февруари 2010 A+AA-

Утре, 5 февруари 2010 г., в 12.30 часа в зала "Тържествена" на Министерството на отбраната (ул. „Дякон Игнатий" № 3) ще бъдат отворени ценовите предложения на допустаните кандидати в процедурата за избор на изпълнител за строителството на Лот 2 на АМ „Тракия".

Строителството на Лот 2 от АМ „Тракия" е част от проекта за доизграждане на магистралата, предвиден за финансиране от Кохезионния фонд на Европейския съюз  чрез Оперативна програма „Транспорт" 2007-2013 г., собщ индикативен бюджет от 350 милиона евро.

YouTube icon Instagram icon google plus icon

Новини

НОВА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА НА ОПТТИ +

13 март 2019

Нова интернет страница на ОПТТИ https://www.eufunds.bg/bg/optti

От началото на 2019 г. актуалната информация за Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" (ОПТТИ) се публикува в под-сайт Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" на Единния информационен портал на европейските структурни и инвестиционни фондове www.eufunds.bg.

В следващия програмен период с европейско финансиране метрото ще свърже центъра с кварталите Левски и Слатина +

19 декември 2018

Днес беше проведена инспекция на две от бъдещите метростанции от Етап I на Линия 3 на метрото в София – метростанция „Бул. „България“ и метростанция „Красно село“, и участъка между тях. Това е първият участък от Етап...

Лот 3.3. на АМ „Струма“ между Кресна и Сандански беше открит предсрочно +

17 декември 2018

Днес официално бе открит Лот 3.3 на АМ „Струма“ между Кресна и Сандански. Участъкът е с обща дължина 23,6 км и е част от проект „Автомагистрала „Струма” – Лот 3.1, Лот 3.3 и тунел Железница“ С...