Начало / Новини

Удължен е срокът за получаване на оферти за „Рехабилитация на железопътната инфраструктура по участъците на железопътната линия Пловдив – Бургас”.

8 декември 2009 A+AA-

С Решение № 28 от на Генералния директор на ДП „Национална компания железопътна инфраструктура" от 08 декември 2009 г. се удължава срокът за представяне на оферти по тръжна процедура за избор на изпълнител за обществена поръчка с предмет „Рехабилитация на железопътната инфраструктура по участъците на железопътната линия Пловдив - Бургас".

Новият срок за получаване на оферти за участие в процедурата е 16.45 ч. на 10 февруари 2010 г.

Офертите ще бъдат отворени на 11 февруари 2010 г. от 10:00 ч. в сградата на ДП „НКЖИ", гр. София, бул. „Княгиня Мария Луиза" № 110, заседателната зала.

Решението можете да видите тук.TIF (79.76 KB)

YouTube icon Instagram icon google plus icon

Новини

НОВА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА НА ОПТТИ +

13 март 2019

Нова интернет страница на ОПТТИ https://www.eufunds.bg/bg/optti

От началото на 2019 г. актуалната информация за Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" (ОПТТИ) се публикува в под-сайт Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" на Единния информационен портал на европейските структурни и инвестиционни фондове www.eufunds.bg.

В следващия програмен период с европейско финансиране метрото ще свърже центъра с кварталите Левски и Слатина +

19 декември 2018

Днес беше проведена инспекция на две от бъдещите метростанции от Етап I на Линия 3 на метрото в София – метростанция „Бул. „България“ и метростанция „Красно село“, и участъка между тях. Това е първият участък от Етап...

Лот 3.3. на АМ „Струма“ между Кресна и Сандански беше открит предсрочно +

17 декември 2018

Днес официално бе открит Лот 3.3 на АМ „Струма“ между Кресна и Сандански. Участъкът е с обща дължина 23,6 км и е част от проект „Автомагистрала „Струма” – Лот 3.1, Лот 3.3 и тунел Железница“ С...