Начало / Новини

Ще се проведе заседание на Комитета за наблюдение на ОП „Транспорт” 2007 – 2013 г.

23 ноември 2009 A+AA-

На 24 ноември 2009 г. в хотел „Феста София" ще се проведе седмото заседание на Комитета за наблюдение на Оперативна програма „Транспорт" 2007-2013 г. Заседанието ще бъде открито и ръководено от заместник-министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията г-н Ивайло Московски.

Участие ще вземат представители от ГД „Регионална политика" и ГД „Транспорт и енергетика" от Европейската Комисия, както и представители от инициативата Джаспърс.

По време на заседанието ще бъде приета Индикативната годишна работна програма на ОП „Транспорт" за 2010 г. Бенефициентите на програмата ще запознаят членовете на Комитета за наблюдение с извършените от тях дейности по подготовката и изпълнението на големите инфраструктурни проекти.

YouTube icon Instagram icon google plus icon

Новини

НОВА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА НА ОПТТИ +

13 март 2019

Нова интернет страница на ОПТТИ https://www.eufunds.bg/bg/optti

От началото на 2019 г. актуалната информация за Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" (ОПТТИ) се публикува в под-сайт Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" на Единния информационен портал на европейските структурни и инвестиционни фондове www.eufunds.bg.

В следващия програмен период с европейско финансиране метрото ще свърже центъра с кварталите Левски и Слатина +

19 декември 2018

Днес беше проведена инспекция на две от бъдещите метростанции от Етап I на Линия 3 на метрото в София – метростанция „Бул. „България“ и метростанция „Красно село“, и участъка между тях. Това е първият участък от Етап...

Лот 3.3. на АМ „Струма“ между Кресна и Сандански беше открит предсрочно +

17 декември 2018

Днес официално бе открит Лот 3.3 на АМ „Струма“ между Кресна и Сандански. Участъкът е с обща дължина 23,6 км и е част от проект „Автомагистрала „Струма” – Лот 3.1, Лот 3.3 и тунел Железница“ С...