Начало / Новини

Александър Цветков „пое щафетата” от Петър Мутафчиев

27 юли 2009 A+AA-
Александър Цветков „пое щафетата” от Петър Мутафчиев

Бившият министър на транспорта Петър Мутафчиев „предаде щафетата" на приемника си - Александър Цветков, на официална церемония в Министерството на транспорта.

Петър Мутафчиев пожела успехи на своя колега и се ангажира да му съдейства при необходимост.

От своя страна новият министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Цветков заяви, че си поставя високи цели, които се надява да изпълни. Като основни приоритети той отбеляза възстановяването на 100 % доверие на Брюксел, реализацията на европейските програми и проекти, адекватни действия в условия на икономическа криза, както и подпомагането на бизнеса в тези условия.

По време на церемонията Петър Мутафчиев подари щафета с българския трикольор на новия министър Александър Цветков, като символ на предаването на една обща мисия. След това той му представи директорите на дирекции и изпълнителни агенции от системата на транспорта и съобщенията.

YouTube icon Instagram icon google plus icon

Новини

НОВА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА НА ОПТТИ +

13 март 2019

Нова интернет страница на ОПТТИ https://www.eufunds.bg/bg/optti

От началото на 2019 г. актуалната информация за Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" (ОПТТИ) се публикува в под-сайт Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" на Единния информационен портал на европейските структурни и инвестиционни фондове www.eufunds.bg.

В следващия програмен период с европейско финансиране метрото ще свърже центъра с кварталите Левски и Слатина +

19 декември 2018

Днес беше проведена инспекция на две от бъдещите метростанции от Етап I на Линия 3 на метрото в София – метростанция „Бул. „България“ и метростанция „Красно село“, и участъка между тях. Това е първият участък от Етап...

Лот 3.3. на АМ „Струма“ между Кресна и Сандански беше открит предсрочно +

17 декември 2018

Днес официално бе открит Лот 3.3 на АМ „Струма“ между Кресна и Сандански. Участъкът е с обща дължина 23,6 км и е част от проект „Автомагистрала „Струма” – Лот 3.1, Лот 3.3 и тунел Железница“ С...