ПроектиМедииКонтактиОперативна програма "ТРАНСПОРТ" 2007-2013

Начало / Новини

Представяне на ОПТТИ 2014-2020 г. в спортна инициатива

15 октомври 2018 A+AA-

На 13 октомври 2018 г. екипът на Управляващия орган на Оперативна програма „Транспорт и транспортна инфраструктура“ 2014-2020 г. (ОПТТИ)  взе участие в традиционното сутрешно бягане за деца и възрастни на 5kmrun.bg в Южния парк в гр. София.

Напредъкът по оперативната програма беше представен на специално организирания щанд, на който бяха раздадени разнообразни информационни и рекламни материали. Специално за събитието почетни гости бяха спортните звезди от отбора на NN Running Team - кенийците Самсон Кипроно Бармао, Стивън Киплагат  и Тежиту Сейюн.

Това привлече многобройна публика и даде възможност проектите по ОПТТИ да бъдат представени пред повече от 400 участници на различна възраст.

Спортният празник беше организиран заедно с 5kmrun.bg и Областния информационен център-София, а в щанда на оперативната програма се включиха и някои от бенефициентите на програмата като ДП „Пристанищна инфраструктура“ и „Метрополитен“.

YouTube icon Instagram icon google plus icon

Новини

НОВА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА НА ОПТТИ +

13 март 2019

Нова интернет страница на ОПТТИ https://www.eufunds.bg/bg/optti

От началото на 2019 г. актуалната информация за Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" (ОПТТИ) се публикува в под-сайт Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" на Единния информационен портал на европейските структурни и инвестиционни фондове www.eufunds.bg.

В следващия програмен период с европейско финансиране метрото ще свърже центъра с кварталите Левски и Слатина +

19 декември 2018

Днес беше проведена инспекция на две от бъдещите метростанции от Етап I на Линия 3 на метрото в София – метростанция „Бул. „България“ и метростанция „Красно село“, и участъка между тях. Това е първият участък от Етап...

Лот 3.3. на АМ „Струма“ между Кресна и Сандански беше открит предсрочно +

17 декември 2018

Днес официално бе открит Лот 3.3 на АМ „Струма“ между Кресна и Сандански. Участъкът е с обща дължина 23,6 км и е част от проект „Автомагистрала „Струма” – Лот 3.1, Лот 3.3 и тунел Железница“ С...