Начало / Новини

В "Метрополитен" ЕАД ще бъдат отворени ценовите оферти за Доизграждане на основния корпус на Депото и прилежащата инфраструктура за експлоатация на метровлаковете от разширението на метрото”

13 февруари 2012 A+AA-

На 15 февруари 2012 г., от 15 часа, в сградата на „Метрополитен" ЕАД (гр. София, ул."Княз Борис I" №121, ет.1, Заседателна зала) ще бъдат отворени ценовите оферти (плик № 3 „Предлагана цена") на допуснатите участници в открита процедура по ЗОП с предмет: Проект за разширение на метрото в София - ІІ Етап - Лот 1 - Участък: „ж.к. Обеля - ж.к. Надежда - Пътен възел Надежда". Доизграждане на основния корпус на Депото и прилежащата инфраструктура за експлоатация на метровлаковете от разширението на метрото".

Поръчката е в изпълнение на „Проект за разширение на метрото в София, Етап II", Лот 1, участък „Обеля - Надлез Надежда" и Лот 2, участък „Младост 1 - бул. Цариградско шосе", включен в Оперативна програма „Транспорт" 2007-2013 г. Финансирането е от Кохезионния фонд на Европейския съюз с местно съфинансиране.

YouTube icon Instagram icon google plus icon

Новини

НОВА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА НА ОПТТИ +

13 март 2019

Нова интернет страница на ОПТТИ https://www.eufunds.bg/bg/optti

От началото на 2019 г. актуалната информация за Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" (ОПТТИ) се публикува в под-сайт Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" на Единния информационен портал на европейските структурни и инвестиционни фондове www.eufunds.bg.

В следващия програмен период с европейско финансиране метрото ще свърже центъра с кварталите Левски и Слатина +

19 декември 2018

Днес беше проведена инспекция на две от бъдещите метростанции от Етап I на Линия 3 на метрото в София – метростанция „Бул. „България“ и метростанция „Красно село“, и участъка между тях. Това е първият участък от Етап...

Лот 3.3. на АМ „Струма“ между Кресна и Сандански беше открит предсрочно +

17 декември 2018

Днес официално бе открит Лот 3.3 на АМ „Струма“ между Кресна и Сандански. Участъкът е с обща дължина 23,6 км и е част от проект „Автомагистрала „Струма” – Лот 3.1, Лот 3.3 и тунел Железница“ С...