Начало / Новини

МТИТС организира годишен форум за напредъка в изпълнението на ОП „Транспорт” за 2011 г.

14 декември 2011 A+AA-

На 15 декември  2011 г., Министерството на транспорта информационните технологии и съобщенията организира „Годишен форум за напредъка в изпълнението на Оперативна програма  Транспорт" за 2011 г."
Събитието ще бъде открито от министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски, ръководител на Управляващия орган на ОП „Транспорт" 2007 - 2013 г. Инж. Галина Василева, директор на Дирекция "Координация на програми и проекти" и заместник-ръководител на Управляващия орган, ще представи изпълнението на програмата за 2011 г.
Каква е реализацията и статуса на проектите по петте приоритетни оси към момента ще представят бенефициентите по програмата: Национална компания „Железопътна инфраструктура", Агенция „Пътна инфраструктура", „Метрополитен" ЕАД,  Държавно предприятие "Пристанищна инфраструктура" и Изпълнителна агенция „Поддържане и проучване на р.Дунав".

Събитието ще се състои в  гр. София, Гранд Хотел „София", зала „София" от  9:00 часа.

Програма на събитието:

pdf.gifAgenda_15_12_2011_Major_Event.pdf (308.85 KB)

YouTube icon Instagram icon google plus icon

Новини

НОВА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА НА ОПТТИ +

13 март 2019

Нова интернет страница на ОПТТИ https://www.eufunds.bg/bg/optti

От началото на 2019 г. актуалната информация за Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" (ОПТТИ) се публикува в под-сайт Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" на Единния информационен портал на европейските структурни и инвестиционни фондове www.eufunds.bg.

В следващия програмен период с европейско финансиране метрото ще свърже центъра с кварталите Левски и Слатина +

19 декември 2018

Днес беше проведена инспекция на две от бъдещите метростанции от Етап I на Линия 3 на метрото в София – метростанция „Бул. „България“ и метростанция „Красно село“, и участъка между тях. Това е първият участък от Етап...

Лот 3.3. на АМ „Струма“ между Кресна и Сандански беше открит предсрочно +

17 декември 2018

Днес официално бе открит Лот 3.3 на АМ „Струма“ между Кресна и Сандански. Участъкът е с обща дължина 23,6 км и е част от проект „Автомагистрала „Струма” – Лот 3.1, Лот 3.3 и тунел Железница“ С...