Начало / Новини

Отварят получените оферти за доставка на метровлакчета

18 януари 2011 A+AA-

Днес от 14.00 ч. в Метрополитен ЕАД ще бъдат отворени получените оферти за участие в открита процедура по реда на Закона за обществените поръчки с предмет: „Доставка на осемнадесет броя метровлакове с дължина на влака 81м +/- 3м за нуждите на "Метрополитен" - ЕАД, заедно с включената съответна окомплектовка към тях, в съответствие с техническите изисквания на Възложителя."

Тръжната процедура беше обявена в края на м. октомври 2010 г., а с решение на Възложителя  срокът за получаване на оферти беше удължен до 12.00 ч. на 18 януари 2011 г.

YouTube icon Instagram icon google plus icon

Новини

НОВА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА НА ОПТТИ +

13 март 2019

Нова интернет страница на ОПТТИ https://www.eufunds.bg/bg/optti

От началото на 2019 г. актуалната информация за Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" (ОПТТИ) се публикува в под-сайт Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" на Единния информационен портал на европейските структурни и инвестиционни фондове www.eufunds.bg.

В следващия програмен период с европейско финансиране метрото ще свърже центъра с кварталите Левски и Слатина +

19 декември 2018

Днес беше проведена инспекция на две от бъдещите метростанции от Етап I на Линия 3 на метрото в София – метростанция „Бул. „България“ и метростанция „Красно село“, и участъка между тях. Това е първият участък от Етап...

Лот 3.3. на АМ „Струма“ между Кресна и Сандански беше открит предсрочно +

17 декември 2018

Днес официално бе открит Лот 3.3 на АМ „Струма“ между Кресна и Сандански. Участъкът е с обща дължина 23,6 км и е част от проект „Автомагистрала „Струма” – Лот 3.1, Лот 3.3 и тунел Железница“ С...